joi, 26 noiembrie 2009

Vreau sa fiu melc

Vreau sa fiu melc! Vreau cand tot nu mai merge sa imi iau casa in spate si sa plec, sa ma duc in alt loc unde lumea nu ma cunoaste si unde poate sunt mai multi melci care si-au arunca cochilia pt. ca acolo e bine.

Si politicienii si idiotii (pusi in aceeasi categorie de oameni) care sunt aici si-au naparlit si cochlia si pielea si au crescut radacini. Au crescut tentacule ce prind tara in ventuze si o ineaca, o omoara si o mananca, o devoreaza in fiecare zi. Ce usor putem face o comparatie intre oameni si animale, pana la urma suntem asa de asemanatori. Ne legam prin ADN unul de altul..il combinam si refacem pana vom ramane fara variante...si atunci vom suferi mutatii genetice si vom face o alta subspecie: Prostul Sapiens. Si acela va prospera, se va dezvolta inapoi pana va uita ce e aia roata, si ce e ala focul..si poate poate va ajunge maimuta. Desi nu sunt sigur ca va fi primit de comunitatea primatelor.

Si acum cum am reusit a devia destul de la subiect incat sa trebuiasca sa recitesc inceputul..noi..noi vom fi in lumea noastra de melci, iar cochiliile vom ramane prafuite undeva pe raftul de sus. E fain sa uiti..sa uiti cum e sa treci pe rosu, cum e sa arunci pe jos..cum e sa iti fie tricolorul pe spatele "casutei mobile" si sa il porti cu rusine. Hai..ia-ti casa si hai cu mine!

Un comentariu: