duminică, 6 decembrie 2009

Multivers?

Se poate sa para deranjant si greu de digerat ce voi spune acum dar totusi as vrea sa imi exprim un punct de vedere in legatura cu universul in care traim. Poate tot ce spun e fictiune sau poate e realitate si de asta as avea nevoie de un raspuns sau o parere..de un "Dani, acolo definitia e complet gresita".(Merci, Uneksia pt. rabdarea pe care ai avut-o cu mine la chestia asta)

Hai sa presupunem un multivers X de dimensiune n (are n universuri paralele) in care exista Dani si un punct P. Din aceasta ipoteza se exprima faptul ca in fiecare univers al multiversului exista cate un Dani si un punct P.

X=(X1,..,Xn}
Dani, P apartin lui X
Dani are ca scop si obligativitate definirea lui P cu o anumita culoare.

Exemplu:

X1: Dani -> P.coloare=alb;
X2:Dani -> P.culoare=rosu;
.....
Xn:Dani -> P.culoare=albastru;

Problema se pune in momentul in care apar variatii ale definirii lui Dani si a lui P. Un Dani si un P exista in fiecare univers dar el poate sau nu sa aibe proprietati in acel univers..si anume sa fie sau nu definit ca entitate.

-- vom lua in considerare un singur univers pt. exemplificare mai usoara

1. Dani

1.1. Dani e definit in universul Xn

1.1 a) Dani defineste P.culoare cu o anumita culoare => in universul Xn si Dani si P sunt definiti si prezenti

b) Dani nu defineste P.culoare => se incalca ipoteza care spune ca Dani trebuie sa defineasca P.culoare => Dani nu isi indeplineste scopul in univers => Dani nu e definit! (Se POATE?!?!)

2. Dani nu e definit in universul Xn => P.culoare nu este definita in acel univers.

Acum totul depinde de definirea universului in care se intampla toate cele de mai sus. La fel ca orice entitate dintr-un univers fiecare mutivers poate accepta anumite lucruri pe care le poate transmite mai departe universului din interiorul lui. Spre exemplu un univers poate sa nu fie definit daca nu are nimic in el definit si atunci sa faca chiar multiversul semi-definit. Poate altadata..:)

(Inca odata, merci Uneksia pt. ca m-ai suportat azi.)
(Si merci pt ceai. Da, tie! Ambele ceaiuri!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu